Hietaman Nuorisoseura ry

Nuorisoseura on kyläläisten yhteinen vapaa-aikajärjestö, jonka puitteissa kokoonnutaan monenlaiseen urheilu- ja kulttuuritoimintaan. Hietaman Nuorisoseuran johtoajatuksena on madaltaa kynnystä jokaiselle toimintaan mukaan haluavalle. Nuorisoseuratoiminta on arvokasta vapaaehtoistoimintaa, jonka tarkoituksena on osaltaan ylläpitää ja edistää Hietaman viihtyisyyttä asuinpaikkana

Hietaman Nuorisoseura ry. on 90 -vuotias

Heinäkuun 2. päivänä 1922 pidettiin Iisakkilan talossa Äänekosken pitäjän Kiimasjärven kylässä Hietaman nuorisoseuran perustava kokous. Kokouksen puheenjohtajana toimi opettaja Esa Kallioniemi ja sihteerinä maanviljelijän poika Otto Autioniemi.

Keski-Suomen nuorisoseurojen keskusseuran lähettämät mallisäännöt luettiin läpi ja hyväksyttiin sellaisenaan seuralle noudatettavaksi. Jäsenmaksu määrättiin viideksi markaksi. Seuran kokouksista päätettiin ilmoittaa julkisille paikoille naulattavilla patsasilmoituksilla.

Seuralle valittiin johtokunta, johon tulivat esimieheksi opettaja Esa Kallioniemi, jäseniksi Anna Karppanen ja Maija Savolainen, neidit Maiju Savolainen ja Anna Liimatainen, maanviljelijä J.A.Järvenpää sekä maanviljelijän pojat Wilho Ahola, Jaakko Möttönen ja Otto Autioniemi.

Uuden seuran ensimmäiset iltamat pidettiin 13.8.1922 Nääsilän talossa.

Seuran 90 – vuotisjuhla pidettiin seurantalolla lauantaina 18.elokuuta 2012 eli lähes päivälleen 90 vuoden kuluttua ensimmäisistä iltamista.

Seuran järjestämistä tilaisuuksista ilmoitetaan ”Tapahtumia” – sivulla.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Pentti Kankainen p. 0400 833 294

Sihteeri: Nanne Peuhkurinen p. 050 303 4477


Teatteria ja lasten omaa luovuutta!

Luova lava toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä pääosin on musiikki, tanssi ja teatteri. Toiminta on osallistujalähtöistä, oma luovuus ja improvisointi on keskeinen toimintamuoto. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta

Luova lava kerho syksyllä 2016
Maanantaisin klo 14.15–15.45 Hietaman Nuorisoseuran talolla, osoite: Kinnarintie 22, 44170 Hietama
Luova lava kerho on suunnattu alakouluikäisille

Kerho alkaa ma 26.9.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu luova lava -teatterikerhoon tästä.
Osallistumismaksu 25 € / syyslukukausi
Ohjaajana teatteri-ilmaisun ohjaaja Pilvi Honka

Lisätietoja: pilvi.honka@gmail.com tai puh. 044 3646 546

TERVETULOA MUKAAN!

luova-lava-teatterikerho-hietamalla-syksy-2016