Hietaman Nuorisoseura ry

Nuorisoseura on kyläläisten yhteinen vapaa-aikajärjestö, jonka puitteissa kokoonnutaan monenlaiseen urheilu- ja kulttuuritoimintaan. Hietaman Nuorisoseuran johtoajatuksena on madaltaa kynnystä jokaiselle toimintaan mukaan haluavalle. Nuorisoseuratoiminta on arvokasta vapaaehtoistoimintaa, jonka tarkoituksena on osaltaan ylläpitää ja edistää Hietaman viihtyisyyttä asuinpaikkana

Hietaman Nuorisoseura ry. on nyt 100 -vuotias

Heinäkuun 2. päivänä 1922 pidettiin Iisakkilan talossa Äänekosken pitäjän Kiimasjärven kylässä Hietaman nuorisoseuran perustava kokous. Kokouksen puheenjohtajana toimi opettaja Esa Kallioniemi ja sihteerinä maanviljelijän poika Otto Autioniemi.

Keski-Suomen nuorisoseurojen keskusseuran lähettämät mallisäännöt luettiin läpi ja hyväksyttiin sellaisenaan seuralle noudatettavaksi. Jäsenmaksu määrättiin viideksi markaksi. Seuran kokouksista päätettiin ilmoittaa julkisille paikoille naulattavilla patsasilmoituksilla.

Seuralle valittiin johtokunta, johon tulivat esimieheksi opettaja Esa Kallioniemi, jäseniksi Anna Karppanen ja Maija Savolainen, neidit Maiju Savolainen ja Anna Liimatainen, maanviljelijä J.A.Järvenpää sekä maanviljelijän pojat Wilho Ahola, Jaakko Möttönen ja Otto Autioniemi.

Uuden seuran ensimmäiset iltamat pidettiin 13.8.1922 Nääsilän talossa.

Seuran 100 -vuotisjuhlaa vietettiin la 27.8. ja su 28.8.2022.  Katso kuvia tapahtumasta Hietaman Nuorisoseuran FB -sivustolta.

Seuran tapahtumista ilmoitetaan Nuorisoseuran FB-sivustolla.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja: Kirsti Pirinen

Sihteeri ja tilavaraukset: Markku Ruuska p: 040 500 7486


EU:n GDPR tietoturva-asetus – henkilörekisteriselostus Hietaman nuorisoseuran jäsenrekisteristä