Nuorisoseuran näyttämö ry

Hietaman Nuorisoseuran näyttämön kevään 2024 näytelmä on Teppo Seppäsen kirjoittama ja Reijo Kuukkasen ohjaama ’Aamiainen talon tapaan’.

Tule katsomaan Hietaman Nuorisoseuran talolle! Ensi-ilta on lauantaina 2.3. klo 15.00.

Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun Wanha-Kuusikon kartanohotelliin asettuu samaan aikaan peräti kaksi asiakasta. Kiire on tosin suhteellista, samoin palvelun laatu.

Koska hotelli kitkuttelee taloudellisen selviämisen rajamailla, omistajien täytyy säästää vähän sieltä ja täältä. Valitettavasti ruoan tuoreus on hieman kiistanalainen säästökohde.  Vessan ovet käyvätkin tiuhaan hotellin kuuluisan aamupalan jälkeen, kun yhdellä jos toisellakin alkaa ilmetä kummallisia oireita.

Ja siitä se sitten alkaakin melkoinen keitos kehittyä. Soppaan heitetään lääkkeitä, lääkäreitä, naapurin siat ja lopulta jopa likakaivon rikkinäinen kansi.

Löytyykö kadonnut hotellivieras, kenelle soitetaan ambulanssi ja kenelle eläinlääkäri?

Ja mihin tarkoitukseen se hotellivieraalle annettu lääke olikaan?

 

Lippuvaraukset:  Tarja Pullinen 050 5658 017, Pirjo Saarinen 040 5965 192

Esityspaikka: Hietaman Nuorisoseuran talo, Kinnarintie 22 Hietama

 

Esityksen väliaikatarjoiluista vastaa Hietaman Nuorisoseura. Tarjoilut voi tilata etukäteen iltaisin ja viikonloppuisin numerosta 0500 341 599. Tarjolla kahvia,teetä, pullaa ja virvokkeita sekä makeisia. Käteismaksu!

Hietaman Nuorisonseuran näyttämö on aktiivinen ja hyvän yhteishengen omaava porukka, näytelmät toteutetaan laadukkaasti mutta sopiva pilke silmäkulmassa.

Jos olet kiinnostunut näyttelemisestä ja haluat mukaan leppoisaan porukkaamme, ota yhteyttä Reijo Kuukkaseen (puh. 040 868 1115, s-posti reijo.kuukkanen@hotmail.com).