Nuorisoseuran näyttämö ry

Hietaman Nuorisonseuran näyttämö on aktiivinen ja hyvän yhteishengen omaava porukka, näytelmät toteutetaan laadukkaasti mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Ensi talvena esitettävä näytelmä on jo suunnitteilla, tiimiin kaivataan vielä lisää näyttelijöitä jotta voimme valikoida sopivan näytelmän ja hahmoille sopivat esittäjät. Jos olet kiinnostunut näyttelemisestä ja haluat mukaan leppoisaan porukkaamme, ota yhteyttä Tarmo Kokkoon puh. 040-7681721 , mailto:tarmokokko@gmail.com

Ohessa tiedot vuoden 2016 näytelmästä ”Perintöä odotellessa”.

Perintöä odotellessa

Hanna on hoitanut Veikko Kaleniuksen taloutta vuosikymmenet. Veikolla ei ole perhettä, mutta aikoinaan hänen kaksi sisartaan perheineen kävivät häntä tervehtimässä.
Sitten tapahtui traaginen onnettomuus, tulipalo, jossa lapset jäivät orvoiksi ja heidän vanhempansa menehtyivät. Onnettomuus jätti traumat syytöksineen ja tämän seurauksena sisarukset ja serkukset ajautuivat vuosien aikana erilleen ja kokemaan elämän kolhut ja moninaiset mutkat.

Yhtäkkiä eräänä päivänä he saavat kiireellisen kutsun Hannalta, saapua setänsä kotiin. Vuosien jälkeen aikuistuneiden lasten on aika kohdata toisensa ja pelkonsa.

Perintoa_Odotellessa

Kuvat Lauri Jokela ja Henry Kolari