Nuorisoseuran näyttämö ry

Hietaman Nuorisoseuran näyttämön kevään 2023 näytelmä on Rauli Jokelinin ’Kakkua kerrakseen’.

Näytelmän on ohjannut Reijo Kuukkanen ja se saa ensi-iltansa lauantaina 11.3. klo 15.00.

Vanamon perheessä tärkeän illanvieton järjestämiseen ja onnistumiseen on ladattu isot panokset. Kaikki on suunniteltu viimeisen päälle, tarjoiluihin on panostettu ja perheelle on tehty selväksi käyttäytymissäännöt. Ongelmaksi muodostuu se, että kaikki säännöt lienevät tehty rikottaviksi. Perheen tytär masinoi puoliksi vahingossa tapahtumaketjun, joka kääntää illan kulun melkoiseen syöksykierteeseen.

Pääosaa näissä tapahtumissa näyttelee viaton pikku paketti. Mutta toisaalta, onkohan paketti aivan niin viaton, jos se saa liikkeelle kokonaisen moottoripyöräjengin sekä pistää illan juhlakaluille sananmukaisesti vipinää kinttuihin. Rauhalliseksi ja sivistyneeksi tarkoitetun illan teemaksi muodostuukin lopulta silkkaa kaaosmaista rauhattomuutta ilman pienintäkään sivistystä.

Mutta kuka saa lopulta pidettyä paletin kasassa ja mitä tuo kuumottava paketti sisältää?

Hyppää mukaan Vanamoiden illanviettoon, kakkua riittää kaikille!

Lippuvaraukset: nayttamo.teatteri@gmail.com tai Unto Huttunen p. 040 579 7621

Esityksen väliaikatarjoilut voi tilata etukäteen iltaisin ja viikonloppuisin numerosta 0500 341 599. Tarjolla kahvia,teetä, pullaa ja virvokkeita sekä makeisia. Käteismaksu!

Hietaman Nuorisonseuran näyttämö on aktiivinen ja hyvän yhteishengen omaava porukka, näytelmät toteutetaan laadukkaasti mutta sopiva pilke silmäkulmassa.

Jos olet kiinnostunut näyttelemisestä ja haluat mukaan leppoisaan porukkaamme, ota yhteyttä Reijo Kuukkaseen (puh. 040 868 1114, s-posti reijo.kuukkanen@hotmail.com)  tai Unto Huttuseen (puh. 040 579 7621, s-posti unto.huttunen@outlook.com).